Selectează o Pagină

CURATENIE GENERALA

Cu siguranta stiti cat este de stresant si obositor sa faceti o curatenie generala, atata timp pierdut facand lucruri care nu va fac placere.
Acum imaginati-va cum ar fi sa petreceti acest timp intr-un mod placut, alaturi de familie sau prieteni, iar cand va intoarceti locuinta sa straluceasca de curatenie. Ei bine noi putem transforma acest vis in realitate: aspiram, spalam, lustruim, dezinfectam. Rezultatul: o casa impecabila.
– stergerea/curatarea mobilierului pe exterior si in interior la cerere;
– stergerea/curatarea cuptorului cu microunde, aragazului, frigiderului (exterior /interior), aparaturii electrocasnice;
– spalarea ferestrelor;
– stergerea tocariei;
– spalarea gresiei si faiantei;
– spalarea/igienizarea spalatorului;
– degajarea gunoiului;
– aspirarea tapiteriei, gresiei.
– stergerea / curatarea / spalarea tuturor suprafetelor (ferestre, tocarie, usi, pereti, tavane, mana curenta, conducte(tevi), mobilier, tablouri, elemente de décor, aparatura electronica, telefon, calculator, plinte, intrerupatoare, prize, corpuri de iluminat, etc), in zonele accesibile
– spalarea radiatoarelor(calorifere);
– aspirarea mochetei, covoarelor, tapiteriei;
– spalarea si lustruirea parchetului;
– stergerea tocariei;
– stergerea jaluzelelor.
– spalarea gresiei si faiantei;
– spalare/igienizarea obiectelor sanitare (cazii, lavoarului, a cabinei de dus, bideului, vasului de closet, etc);
– spalarea radiatoarelor(caloriferelor), a sistemului de conducte(tevi);
– stergerea mobilierului, a oglinzii, tocariei.
Pentru a ne asigura ca in urma noastra ramane mereu o curatenie impecabila, controlul calitatii se efectueaza la fiecare lucrare: supervisor-ii nostri inspecteaza in mod frecvent echipele la fata locului pentru a se asigura ca munca depusa este mereu de cea mai buna calitate. Nu uitati ca serviciile noastre de curatenie profesionale sunt garantate si asigurate in totalitate, iar daca nu sunteti pe deplin multumit de rezultatul muncii noastre vom reface acest serviciu pe cheltuiala noastra.

CURATENIE DE INTRETINERE

(saptamanala, de doua sau mai multe ori pe saptamana, o data la doua saptamani, la cerere)
– Stergerea / curatarea mobilierului pe exterior si in interior; pe exterior de fiecare data, in interior o data pe luna daca e necesar sau la cere;
– Stergerea cuptorului cu microunde – exterior / interior;
– Stergerea frigiderului, pe exterior de fiecare data, in interior lunar, daca este necesar;
– Stergerea aragazului pe exterior de fiecare data, in interior lunar, daca este necesar;
– Stergerea ferestrelor lunar, daca este necesar;
– Stergerea usii;
– Spalarea si sanitizarea spalatorului.
– Aspirarea mochetei / covoarelor / tapiteriei. Curatarea umeda a mochetei, covoarelor si tapiteriei se va face lunar;
– Aspirarea si spalarea pardoselilor cu mopul;
– Stergerea/lustruirea mobilierului, a oglinzilor, aparaturii electronice din zone accesibile;
– Stergerea tablourilor, elementelor de décor;
– Stergerea pervazelor;
– Stergerea usilor;
– Spalarea geamurilor se va face lunar;
– Spalarea radiatoarelor (caloriferelor) se va face lunar;
– Degajarea gunoiului.
– Spalare / igienizarea obiectelor sanitare (cazii, lavoarului, a cabinei de dus, bideului, vasului de closet);
– Spalarea pardoselii cu mopul;
– Stergerea usii;
– Stergerea mobilierului.
Firma noastra face curatenie cu echipamente profesionale si un personal corect, prietenos si harnic care va ofera servicii complete in domeniul curateniei. curatenie in timpul constructiei si dupa constructor
Fiecare amenajare lasa in urma un imobil prafuit, murdar si greu de curatat.
Efortul de a transforma acest spatiu intr-un mediu curat si sanatos, necesita mult timp, rabdare, utilaje si solutii profesionale.
Echipa noastra de profesionisti va veni in sprijinul dumneavoastra imediat dupa terminarea lucrarilor si va curata in detaliu toate suprafetele, tot ceea ce va trebui dumneavoastra sa faceti este sa va instalati comod intr-un imobil care straluceste de curatenie.
Intelegem ca este posibil sa aveti o lista proprie de cerinte, pe care ne-o puteti prezenta si cu siguranta o vom respecta.

Seriozitate

Firma noastra face curatenie cu echipamente profesionale si un personal corect, prietenos si harnic care va ofera servicii complete in domeniul curateniei.

N

Rapiditate

Efortul de a transforma acest spatiu intr-un mediu curat si sanatos, necesita mult timp, rabdare, utilaje si solutii profesionale. Pentru eficienta am investit in utilaje profesionale de mare viteza.

1

Eficienţă

Pentru a ne asigura ca in urma noastra ramane mereu o curatenie impecabila, controlul calitatii se efectueaza la fiecare lucrare: supervisor-ii nostri inspecteaza in mod frecvent echipele la fata locului pentru a se asigura ca munca depusa este mereu de cea mai buna calitate. Nu uitati ca serviciile noastre de curatenie profesionale sunt garantate si asigurate in totalitate, iar daca nu sunteti pe deplin multumit de rezultatul muncii noastre vom reface acest serviciu pe cheltuiala noastra.

CURATENIE INAINTE SI DUPA PETRECERI

Atunci cand organizam o petrecere ne dorim ca totul sa fie perfect: mancarea sa fie gustoasa, bauturile sa fie din cele mai fine, muzica sa fie de calitate si toti invitatii sa se distreze de minune. Dar inainte si dupa orice petrecere esential este ca spatiul in care aceasta se desfasoara sa straluceasca de curatenie. Bineinteles acest lucru presupune timp si energie din partea dumneavoastra. Acum imaginati-va cum ar fi daca in loc sa frecati, sa dezinfectati si sa curatati bucataria, grupurile sanitare, pardoseala si mobila v-ati petrece acest timp intr-un mod mult mai placut, pregatindu-va pentru petrecere sau relaxandu-va dupa o noapte de dans si distractie, lasand curatenia in grija noastra.
– Stergerea mobilierului;
– Stergerea/curatarea cuptorulu cu microunde, aragazului, frigiderului interior/exterior;
– Spalare/igienizarea obiectelor sanitare;
– Indepartarea petelor aparute accidental pe ferestre, tocarie, pervaze;
– Aspirarea/spalarea mochetei, covoarelor, tapiteriei si tratarea acestora cu solutii impotriva impregnarii rapide cu murdarie, si cu agent de curatare antialergic;
– Spalarea gresiei, lustruirea parchetului.